Playground Zone

Playground Zone,locul de joaca proppriu zis, este despărțit de Coffe Lounge de un perete brazdat de geamuri si are 3 cai de acces, limitate de bariere Ikea.  Parintii pot astfel saluta din când în când copii aflati in Playground Zone.

Playground Zone dispune de supraveghere video și imaginile se transmit live pe un monitor in zona adultilor.
Odată intrați în lumea copiilor, cei mici sau mai mari vor regăsi:

Clubul Copiilor Bucuresti
Playground Zone

Locul de joaca modular ce contine:

  • Tobogan
  • Piscina cu bile
  • Perete de escaladare
  • Trambulina
  • Tuneluri
  • Saci de box

În structura pe etaje copilul își va consuma energia alergand de la un etaj la altul, trecând prin diferite obstacole, se va arunca aventuros pe tobogan și va cadea în piscina cu bile. Din piscina cu bile avem acces la peretele de catarat frumos ornamentat cu personaje din clubul lui Mickey Mouse. Imediat va vedea trambulina și de aici e poveste. Se sare, se rade, se cade, se ridica și iar se sare!

Intreaga zona este viu colorata cu personaje de poveste, jucariile existente ajuta la o buna dezvoltare a  inteligentei verbale, inteligentei logico-matematice, inteligentei spatiale, inteligentei muzicale etc.

Playground Zone dispune de mese special amenajate pentru diferite activitati, de un perete puzzle educativ compus din cifre si litere, un circuit auto care face parte din programul nostru educativ  “Sa ne distram si sa invatam”, lego etc

Este o zona perfect securizata cu burete special destinat locurilor de joaca, o zona viu colorata si foarte distrativa.

Mingi saltarete

Masinute cu acumulator

Scena de teatru prevazuta cu 12 papusi.

Balansoare pentru bebelusi

Tobogan pentru bebelusi

Casuța din poveste