Candy Bar

Candy Bar este cu siguranta cea mai dulce parte a unui eveniment, atractia petrecerii de cele mai multe ori. Candy bar este un colț special amenajat pentru momentele dulci ale evenimentului tau. Invitații pot servi acolo cele mai apetisante deserturi și prăjituri.

Aranjamentul se va organiza in zona de Lounge, astfel incat parintii sa poata decide ce pot servi copii. Accesul copiilor la dulciuri este limitat si se poate realiza doar cu acceptul parintilor.

Putem structura bufetul astfel incat sa nu fie extrem de dulce sau nepotrivit pentru copilasi, produsele noastre fiind realizate la un standard exceptional si cu o calitate desavarsita.

Când vine vorba de mici răsfățuri culinare, nu doar gustul contează, ci și aspectul și modul de prezentare. Aranjamentul bufetului de dulciuri este elementul surpriza care poate influența pozitiv atmosfera petrecerii. Aranjamentele se pot personaliza in functie de tematica evenimentului.
Un bufet de dulciuri e menit să atragă toate privirile. Noi reusim sa il facem să fie captivant și astfel sa rămâna un reper in ceea ce  priveste petrecerea.
Combinațiile de arome și tipuri de prăjituri pot face din candy bar o experiență neuitată pentru copii si invitatii prezenti la petrecere.

Tarife
25 invitati – 800 lei

Bufetul are certificat de conformitate.