Parents Lounge Zone

Parents Lounge Zone este deschis de luni pana vineri, intre 12-18 și sâmbăta și duminica de la 10 – 20 Parents Lounge Zone este deschisă publicului larg și părinții pot veni insotiti de copiii lor care pot beneficia de intregul loc de joaca.

Clubul Copiilor Bucuresti
Parents Lounge Zone

Viziunea noastră este aducerea de noutate și schimbare în conceptul petrecerii timpului cu copilul. Dorim sa invatam părinții ca și ei se pot simți bine alături de copii, la fel de bine cum se simt când își doresc timp doar pentru ei.

Punem și adultul în discuție, deoarece doar alături de părinți fericiți și mulțumiți, un copil poate fi realmente fericit.

Cel mai important aspect este ca se menține un contact facil și apropiat cu copilul, fără sa se interfereze cu Parents Lounge Zone, cele doua zone fiind destinate unor activitati diferite. Accesul din Parents Lounge Zone catre locul de joaca unde copilasii se joaca se face foarte usor si aproape imediat, acest lucru fiind imposibil de catre copil care este limitat de  barierele Ikea in Parents Lounge Zone.

Ca părinți facem totul pentru copiii noștri, sacrificam multe plăceri și le oferim mare parte din timpul nostru liber lor fără a le cere nimic la schimb decât un zâmbet și fericirea pe chipul lor. Toate astea le facem cu inima deschisă pentru ca știm ca doar așa ei se vor dezvolta armonios.

Și totuși, parca ne-ar dori și noi sa discutam de-ale noastre, în compania adultilor, fără sa ascultam „ratustele mele”, sa bem o cafea, un capucino sau un fresh într-o relaxare totala.

De ce nu o facem? Pentru ca majoritatea locurilor de joaca sunt axate doar pe nevoile copiilor, și li se creeaza și adultilor o zona în care ei să-și poată „astepta” copiii.

Noi am creat o zona unde părinții petrec timp în timp ce copiii se distrează. Ieșirile în familie nu au fost niciodată atât de simple!
Într-un mediu prietenos și cu atmosfera calda, va invitam pe voi adultii sa va relaxati și pe voi copiii sa va super distrați!

Suntem părinți de dimineața pana seara,in medie 20 de ore pe zi,  ne oferim total copiilor, haideți să ne oferim și noua timp din când în când, alături de minunile noastre!