Animatori

Animatori petrecere copii

 

Va punem la dispoziție peste 40 de personaje și mascote Disney cu un tarif preferential de 150  lei.

Animatori copii loc de joaca ce ofera:
Pictura pe fata
Jocuri interactive
Modelaj baloane
Concursuri antrenante
Toate incluse în tarif

Animatori prezenti in cadrul petrecerii dumneavoastra nu inseamna un cost suplimentar al petrecerii ci un avantaj strategic. Acesti animatori au grija de copilasi, ii distreaza, le ofera prezenta personajului de desene preferat chiar la petrecerea lor. Cel mai important aspect este cel ce reprezinta organizarea petrecerii, un aspect deloc de neglijat. Am putea considera ca fiind intrun loc de joaca nu mai este necesara prezenta animatorilor, copii beneficind de alte mijloace de distractie. Animatorul in calitate de gazda reuseste sa mentina un ambient placut si un confort deosebit al parintilor prezenti la petrecere.

Locul nostru de joaca va ofera animatori la cel mai mic pret de pe piata, tocmai datorita faptului ca societatea noastra este la baza o firma ce ofera servicii de animatie pentru copii. Prin urmare nu aveti costuri mari cu animatia, ba faceti o importanta economie. Tarifele practicate de locuri de joaca din Bucuresti sunt in medie peste 200 lei pe ora.

Petreceri copii la locul de joaca
Special pentru aceste momente am adunat cele mai frumoase printese si zane din Tara Fermecata, am chemat cei mai iubiti supereroi si cele mai apreciate personaje Disney.
Toti animatorii nostri au recuzita ce reproduce fidel personajul interpretat, incepand cu peruci profesionale, machiaj si terminand cu pistoale sau sabii specifice personajului.Toata recuzita respecta standarde europene, atat de siguranta cat si de exploatare, materialele fiind biodegradabile si non-toxice.
Copiii dumneavoastra sunt intr-o deplina siguranta datorita pregatirii profesionale a animatorilor nostri si a materialelor folosite de catre compania noastra