Exclusivitate

 

 

Exclusivitatea locului de joaca este la mare cautare de catre parinti atunci cand acestia isi aleg locul unde vor organiza ziua de nastere a copilului si constituie un factor important pe care l-am luat in calcul.

Daca locul de joaca este unul foarte mare, are multe atractii si este extrem de interesant pentru copil dar nu i se poate asigura exclusivitatea. Daca insa vi se ofera exclusivitate, in putine locuri de joaca veti gasi diversitatea pe care o cautati.

Noi am adunat aproape toate atractiile principale pentru copii si am creat un mediu care indeamna la odihna si relaxare pentru parinti, astfel incat timpul petrecut cu copiii la petrecerile acestora sa fie percepute drept un cadou unic atat de catre copii precum si de catre parinti.

Orice petrecere la care se aduna mai multi copii, este insotita de un grad marit de haos. Din acest motiv si nu numai a aparut meseria animatorilor si prin profesionalismul de care dau dovada, ei reusesc sa mentina copiii intr-un mediu sigur ajutandu-i sa se joace proactiv si sa-si descopere noi abilitati de fiecare data.

Pentru a evita accidentari sau evenimente neplacute in care copiii din afara invitatilor doresc sa intre la petrecerea sarbatoritului am impus aceasta regula generala si obligatorie tuturor petrecerilor.