Abonament

Abonament loc de joaca

In acest moment nu avem disponibile aceste servicii. Va multumim pentru intelegere!

Esti parinte de junior? nu ai unde sa-l lasi in siguranta si sa stii ca invata lucruri noi si utile? Acum ai solutia, Clubul Copiilor Bucuresti, loc de joaca,ofera junior parking in baza unui abonament lunar de doar, ATENTIE, …. lei lunar.

Este foarte simplu, lasi copilul in locul nostru de joaca, in timpul si conform abonamentului si noi ne ocupam de tot. Copilul este in siguranta avand supraveghere permanenta, poate servi bauturi si chiar lua masa. Practic puteti considera ca aveti babysitter cu doar …..lei pe luna.

Ofertele de abomanet prin definitie sunt oferte foarte avantajoase. Abonamentul de la locul nostru de joaca nu face exceptie. Practic cu doar 4 intrari libere, ca si non membru iti achiti un abonament care iti ofera acces zilnic nelimitat cat si o multitudine de avantaje sau discount.

Clubul Copiilor Bucuresti va pune la dispozitie doua tipuri de  abonamente

Abonament Standard -… lei
Abonament Premium -…… lei

Ofertele de abonament in cadrul clubului nostru sunt mereu inbunatatite si au menirea de a avantaja membri acestui club pentru ca am ales sa respectam intocmai definitia unui membru de club, asa cum este definita insasi de dictionarul limbii romane

Asociație menită să creeze membrilor săi condiții favorabile pentru desfășurarea unei anumite activități (cultural-educative, sportive etc.) în timpul liber; local care servește acestei asociații”

Clubul nostru, organizat ca loc de joaca, va pune la dispozitie posibilitatea incheierii unui abonament lunar, la urmatoarele tarife:

Day time
Luni – Joi de la ……..- pret de ….lei / luna

In acest tip de abonament se include:

Accesul nelimitat catre toate zonele de distractie in intervalul orar mentionat

Day time Premium*

Luni – Joi de la……… – pret de ………….lei / luna

In acest tip de abonament se include:

  • accesul nelimitat catre toate zonele de distractie si 5% discount (din pretul final) la aniversarea zilei de nastere sau alta petrecere
  • exclusivitatea locului de joaca in timpul petrecerii, Gratuit!
  • acces orar nelimitat
  • acces si in zilele de Vineri-Sambat-Duminica cu programare prealabila pentru verificare si confirmare disponibilitate.
  • Dupa orele 17:00 Clubul Copiilor Bucuresti poate organiza petreceri private, prin urmare recomandarea noastra este sa verificati disponibilitatea locului de joaca dupa ora 17:00.

Nelimitat copilul se poate juca alaturi de parinte, indiferent de ora la care ajunge si poate sa stea toata ziua, in functie de abonamentul pe care il detine.

Exceptie fac orele alocate petrecerilor private unde clientii au  exclusivitatea locului de joaca. Abonatii sunt anuntati in prealabil prin sms sau email in legatura cu programarea acestora