Piñata

Piñata este un punct culminant al petrecerii pentru copii ce poate reprezenta momentul maxim de distractie.

Va oferim posibilitatea de a va personaliza Piñata, in personajul preferat, forma preferata, culoarea preferata, toate acestea fiind GRATUITE

Ce este ?

Un univers ar spune unii. Suntem de acord. În realitate,  reprezintă multă veselie și buna dispoziție, un element unic al petrecerii. Piniata poate lua practic orice forma dorim, fie ca este vorba de un personaj din desene animate sau a unui obiect, de exemplu autoturism, tren etc.  Surprizele din interiorul  piniatei reprezinta bomboane sau diferite dulciuri, mici balonase, confetti.  Copii vor primi la final bomboanele, baloanele, confetti pentru a le bucura inimile.

Cum se foloseste?

Se aduna toti copilasii prezenti la eveniment in jurul Pinatei si in functie de modelul solicitat se incepe jocul. Copilasii vor trage pe rand de micile panglici sperand sa gaseasca panglica ce deschide fanta cu cadouri. Tragem tare, tragem incet, alegem albastru sau rosu, indiferent ce vom face, cu siguranta ne vom distra. Pana la urma vom reusi sa descoperim surprizele din Pinata.

Cat costa?

Produs standard de 1 m la doar 250 lei.

Pinata Jumbo diverse modele 150 lei.

Taxa pentru pinata adusa de client – 50 lei.

Putem executa si produse mai mari de 1m inaltime in baza unei solicitari, daca gradul de complexitate ne permite realizarea.
Pentru o personalizare deosebita solicita oferta