Contact

Localizare

Soseaua Pantelimon, 300
Intersectie Soseaua Morarilor cu Soseua Pantelimon

P: 0773.358.336
P: 0723.127.961
Pentru a ne trimite mesajul dumneavoastra folositi formularul de contact de mai jos!


Cum va putem ajuta?

Folositi formularul de contact pentru a face o rezervare sau pentru a ne adresa orice intrebare referitoare la locul de joaca si zonele acestuia.

  Nume (*)

  Email (*)

  Subiect

  Mesaj

  Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de catre clubulcopiilorbucuresti.ro in conformitate cu legea. Declar pe propria raspundere ca sunt o persoana majora.

  Locul de joaca Clubul Copiilor este administrat de SC Kids Feeria SRL, înregistrat in Bucuresti la Registrul Comertului cu nr. si având Codul Unic de Înregistrare: CUI 33478711, capital social 200 lei.

  Sediul social: Patelimon, IF
  Tel: 0773.358.336
  Email: contact@animatiecopii.ro

  Condiții generale
  Conditiile prezentate mai jos sunt considerate ca acceptate prin utilizarea acestui site (vizitarea sau cumpararea produselor/serviciilor), de aceea va rugam sa le cititi cu atentie.

  Ne rezervam dreptul de a modifica aceste conditii, modificari ce vor deveni efective în momentul publicarii lor pe site.

  Continutul site-ului www.clubulcopiilorbucuresti.ro (reprezentat de imagini, texte, grafica web, programe si alte date) este proprietate a SC KIDS FEERIA SRL si este protejat de Legea drepturilor de autor si de legea privind proprietatea intelectuala si industriala. Raporteaza la adresa contact@animatiecopii.ro daca consideri o incalcare a drepturilor de autor. Continutul acestui site este oferit "ca atare" si fara nici un fel de garantie expresa sau implicita.

  În calitate de utilizator aveti dreptul limitat, revocabil si non-exclusiv de a accesa si utiliza pe proprie raspundere si în interes personal sau necomercial continutul acestui site. Modificarea, copierea, transmiterea, reproducerea, includerea în alte lucrari a continutului acestui site sau a oricarei parti sunt interzise.

  Ne straduim ca informatiile referitoare la produsele oferite în acest site sa fie cât mai corecte si conforme cu realitatea, totusi posibilitatea aparitiei unor erori nu poate fi in totalitatea exclusa. În cazul aparitiei lor, vom încerca sa eliminam aceste inexactitati cât mai curând posibil.

  Culorile produselor prezentate pot aparea diferit pe monitorul Dvs (de ex. datorita tipului sau configurarii acestuia). Încercam sa va prezentam fiecare produs cât mai exact, totusi nu putem fi raspunzatori pentru eventualele diferente între culoarea reala a produsului si cea afisata pe monitorul Dvs.

  Sectiunea Shop
  Produsele noastre sunt parte integrala a siteului www.haineprematuri.ro site adminsitrat de Sc Kids Feeria SRL
  Marimile si masuratorile prezentate sunt aproximate datorita particularitatilor fiecarui model de produs. Pentru a va putea orienta, aveti la dispozitie un tabel de marimi. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare va rugam nu ezitati sa ne contactati.

  Costul final al tranzactiei va contine contravaloarea produselor comandate si costul de transport. Plata se face la livrare.

  În momentul lansarii unei comenzi sunteti de acord ca datele personale sunt reale si corecte, utilizate în nume propriu sau autorizat.

  Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti scrie un mail la contact@haineprematuri.ro

  Nota de informare privind protectia datelor personale

  În conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, SC KIDSFEERIA SRL, administratorul www.KIDSFEERIA.ro, are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai în scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre Dumneavoastra, un membru al familiei Dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de a efectua în bune conditii facturarea si livrarea produselor comandate de Dvs. pe site-ul nostru si a serviciilor de reclama, marketing si publicitate.

  Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru operarea si livrarea produselor comandate de Dvs. Refuzul Dvs. determina imposibilitatea livrarii produselor. Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate altor terti.

  Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

  Nu încurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa Dvs de e-mail sau alte date cu caracter personal unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa Dvs de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

  Regulament loc de joaca
  • Prezentul spatiu de distractie este destinat copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 14 ani;
  • Insotitorii sunt obligati sa aduca la cunostinta copiilor prevederile prezentului regulament si sa se asigure de respectarea acestora.
  • In incinta spatiului de distractie, copii nu au voie cu incaltari din exterior, ei fiind descaltati sau incaltati adecvat pentru interior; parintilor le vom oferi acoperitori incaltaminte.
  • In spatiul de joaca nu este recomandat sa purtati ochelari, cercei mari, lanturi sau bratari
  • Bretelele sau orice alte cordoane sunt interzise
  • Minorii trebuie insotiti de un adult/parinte. Supravegherea de catre adult este necesara. Nu va lasati copiii nesupravegheati. In cazul in care copiii nu sunt supravegheati, exista riscul de accidentare. Insotitorul este raspunzator de eventualele accidentari.
  • Nu sunt admisi copiii bolnavi in incinta locului de joaca. Ne rezervam dreptul de a refuza primirea copiilor bolnavi. Multumim pentru intelegere!
  • Nu sunt admise: comportamentul violent, jocurile agresive sau loviturile aplicate copiilor de catre alti copii sau de catre adulti.
  • Pentru ca toti copiii sa aiba parte de momente de relaxare si buna dispozitie nimeni nu are voie sa vorbeasca vulgar sau sa se comporte necivilizat
  • Părintele,apartinatorul, reprezentantul legal, membru, sunt direct raspunzatori de toti copiii pe care ii invita la petrecerile organizate. In cazul in care se produc daune materiale din neglijenta sau utilizare necorespunzatoare, se va achita contravaloarea obiectelor deteriorate.
  • Nu lasati obiecte de valoare nesupravegheate. Nu ne asumam raspunderea in cazul pierderii sau distrugerii acestora.
  • Sunt interzise cataratul pe plasa de protectie sau pe marginea gonflabilelor, urcarea pe tobogane in sens invers, aruncarea jucariilor dintr-o zona in alta
  • Este interzisa coborarea pe tobogan cu capul inainte
  • Se vor respecta cu strictete masurile de siguranta. Va rugam sa utilizati echipamentele de joaca si jucariile conform scopului lor si cu respect pentru ceilalti parteneri de joaca. Deteriorarea jucariilor sau a aparaturii din incinta spatiului de joaca, atrage dupa sine achitarea contravalorii acestora.
  • Pentru a mentine igiena, toti utilizatorii isi vor spala si dezinfecta mainile inainte de joaca, precum si dupa folosirea WC-ului
  • Nu este permis accesul cu obiecte dure, ascutite in incinta spatiului de joaca
  • Nu este permis accesul cu mancare, bautura sau guma de mestecat in zona de joaca
  • Nu aveti voie sa veniti cu mancare sau bautura din exterior.

  Ne rezervam dreptul de a interzice accesul oricarei persoane in spatiul de joaca care nu respecta sfaturile si regulamentele de securitate sau prezinta un comportament agresiv sau periculos care poate dauna securitatii spatiului de joaca si a copiilor din incinta lui.
  In cazul nerespectarii prezentului regulament, ne vedem obligati sa va evacuam si sa va interzicem accesul in incinta locului de joaca.

  Multumim pentru intelegere!

  ×